Publicitate

adfaster

24 ianuarie 2016

RAFFAELLO

O reteta extraordinar de simpla si de buna pentru una dintre cele mai apreciate mici gustari, RAFFAELLO!
Ingrediente: 75g cocos, 200g zahar pudra, 200g unt topit, 3 plicuri zahar vanilat, 1 galbenus de ou, 210g lapte praf, 75g biscuiti macinati, 45 migdale ochi (decojite, prajite). Mod de preparare: Pas 1 : se amesteca toate ingredientele pana ce se obtine o compozitie solida. Pas 2: se fac bulgarasi si se trec prin cocos.
Pofta buna

Prajitura Mar Pufos


Ai vrea sa mananci o prajitura care sa mearga oricand cu orice si usor de facut? Prajitura mar pufos e preferata noastra cand vine vorba de un desert cu mere!

Prajitura Mar Pufos

Ingrediente:
-150g faina
-1 drojdie
-120g zahar alb + 130g zahar pudra
-70mL lapte
-60g+100g unt
-4-5 mere frumoase



Pregatire:
Pas 1: preincalziti cuptorul la 180^C
Pas 2: Blatul: taiem cubulete untul si-l topim intr-o cratita.
Pas 3: intr-un bol punem drojdia, 150g faina, 120g zahar alb, 70mL lapte si 2 oua. Adaugam untul si le mixam.
Pas 4: curatam merele de coaja si le taiem in bucatele mici. Adaugam merele compozitiei pt blat si amestecam usor.
Pas 5: Pregatim tava. Eu va recomand o tava rotunda, (eu am folosit o tava in forma de floare). Ungem tava si turnam compozitia pentru blat. Punem tava la cuptor pentru 25-30 minute.
Pas 6: Pregatim crema; in timp ce blatul se coace, vom pregati crema. Intr-un bol punem 100g unt topit, 120g zahar pudra, le amestecam si lasam putin sa se raceasca.
Pas 7: Adaugam 2 oua in bolol cu unt si zahar, apoi mixam pana la viteza 3.
Pas 8: Se toarna crema deasupra prajiturii
Pas 9: Punem la cuptor pentru alte 20 minute.
Pas 10: Scoateti tava din cuptor, lasati sa se raceasca. Pofta buna!