Publicitate

adfaster

22 noiembrie 2012

Reteta tiramisu


Ingrediente reteta tiramisu: 

2 pachete( 2x200grame) piscoturi de sampanie
400 grame de branza crema nesarata Philadelphia
100 grame zahar
4 oua proaspete
2 cani de cafea amara(filtru)
4-5 linguri cacao

Mod de preparare reteta tiramisu:


Se prepara cafeaua amara cu un aparat pentru cafea filtru si se lasa sa se raceasca.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare.
Galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana se dizolva complet si iau o culoare albicioasa.
Se adauga branza crema scoasa din timp de la frigider si se amesteca bine pana s-a omogenizat; se continua sa se amestece cu albusurile batute spuma.
Piscoturile se introduc in cafeaua amara si se tapeteaza cu ele o forma de sticla dreptunghiulara.
Se pune peste ele jumatate din crema de branza.
Se pune al doilea strat de piscoturi si apoi restul cremei de branza.
Se pudreaza cu cacao si se lasa la rece cel putin 3 ore inainte de servire.
Se decoreaza dupa gust.


Te astept si pe facebook la adresa facebook.com/Celemaigustoaseprajituri ca sa comentam,sa vezi imagini si sa sugerezi ce prajituri ai vrea sa faci si nu gasesti nicaieri sau sa imi spui ultima prajitura pe care ai facut-o si care ti-a iesit foarte bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu